Lege Stoelen

Welkom bij Lege Stoelen! Sinds 2019 verwelkomen wij iedere tweede dinsdag van de maand schrijvers, muzikanten en overige podiumbeesten in het sfeervolle De Nieuwe Keuken in Zwolle.

Gezocht: barpoule medewerkers

Gezocht: Barpersoneel (meerdere) Lege Stoelen (vrijwillig)

Standplaats: Zwolle

Wie zijn wij?
Lege Stoelen is het grootste open podium van Zwolle. Sinds oktober 2019 organiseert Lege Stoelen iedere maand edities waar dichters, muzikanten, spoken word artiesten, kleinkunstmuzikanten en bezoekers bij elkaar komen in De Nieuwe Keuken in Zwolle om op te treden, te luisteren en met elkaar in gesprek te gaan. Per avond presenteren zo’n tien tot vijftien schrijvers (zowel professioneel als amateur) hun gedichten, liedjes, korte verhalen, etc. in een twee uur durend programma. Lege Stoelen is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor de literatuur en het verlangen beginnende schrijvers en kunstenaars een podium te bieden, waar ze op een laagdrempelige en veilige manier hun werk kunnen presenteren. Over de jaren heen heeft Lege Stoelen veel bezoekers en enthousiastelingen opgedaan en daar zijn wij erg trots op. Ons team bestaat uit Emma Geerts, Jeroen Kraakman, Nika van Kraaij en Bauke Vermaas. Vanwege de vraag naar barpersoneel voor onze maandelijkse edities zijn wij op zoek naar meerdere mensen die af en toe een bardienst in De Nieuwe Keuken in Zwolle willen draaien. 

Werkzaamheden
– Minstens 6 keer per jaar beschikbaar zijn om een bardienst te draaien tijdens onze Lege Stoelen edities (deze vinden plaats op iedere tweede dinsdag van de maand). Wij zijn op zoek naar meerdere mensen. Je wordt van tevoren ingewerkt, een avond is ruim genomen van 19:00 tot 23:00. De barwerkzaamheden bevatten bier tappen en koffie en thee uitserveren.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar meerdere mensen die deel uit willen maken van onze barpoule. Lege Stoelen houdt iedere tweede dinsdag van de maand een open podium in De Nieuwe Keuken in Zwolle, in totaal hebben wij dus 12 keer iemand nodig om de bardienst te draaien. Je vindt het leuk om zo nu en dan in De Nieuwe Keuken achter de bar te staan. Data is in overleg met andere leden van de poule. Wij hebben iedere maand minstens één iemand nodig.

Wat bieden wij?
– Achter de bar staan in De Nieuwe Keuken. Tijdens de optredens kun je meeluisteren en in de pauzes drankjes schenken.
– Deel uitmaken van een Zwols open podium die maandelijks onbezoldigd een podium biedt aan cultuurfanaten.

Interesse?
We zijn altijd blij met nieuwe aanwas voor de barpoule. Meld je bij ons aan via legestoelen@gmail.com. Geef hierin ook je beschikbaarheid aan.  

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Lege Stoelen

Thema door Anders Norén